Aan het laden...

Welkom bij Atelier KunstMaat!

Welkom op het blog van Atelier KunstMaat! Op onze vernieuwde website vind je meer informatie over hoe de kunstcoaches je kunnen helpen met studiezaken. In ons blog gaan we dieper in op interessante onderwerpen voor kunststudenten, ouders, begeleiders, decanen en kunstdocenten.

Met enige regelmaat schrijven we hier over ontwikkelingen in de kunsten, in het onderwijs en in de geestelijke gezondheidszorg. We maken gebruik van online bronnen, waar je meer informatie kunt vinden als je daar behoefte aan hebt. Soms zullen we actuele maatschappelijke thema’s uitlichten die voor ons relevant zijn, om hierop te reflecteren. En af en toe willen we je ook inspireren met nieuwtjes, documentaires, exposities of lezingen die een verband hebben met het kunstenaarschap.

Als kunststudent sta je middenin de samenleving en vervul je een bijzondere rol. Dat levert een heleboel persoonlijke en professionele vragen op, die uniek zijn voor jou als persoon en als kunstenaar. Je krijgt aan alle kanten informatie aangeboden en dat kan soms verwarrend zijn. En dan zijn er ook nog filosofische kwesties in de kunsten: kwesties waarover je een eigen mening dient te vormen en misschien zelfs een essay zult schrijven.

Vanuit de visie van Atelier KunstMaat geven we in ons een blog een bredere context aan onderwerpen die jou bezighouden en die wij in de praktijk tegenkomen. Het blog is dan ook een aanvulling op de begeleiding die we bieden en een plaats waar we met elkaar van gedachten kunnen wisselen.

We delen ons blog op Facebook, Twitter en LinkedIn, zodat je gemakkelijk op de hoogte blijft van onze activiteiten. Heb je iets gezien of gelezen dat interessant is voor ons blog, of heb je een vraag? We horen graag van je!

Geef een reactie