Aan het laden...

Afstudeerwerk voor en na de zomer

Het is voor ons allemaal een bijzonder jaar geweest. Voor de studenten die nu afstuderen zijn het vreemde tijden. Een expositie wordt verplaatst, of is digitaal te zien. Theatervoorstellingen, films en concerten gaan via livestream, of vinden plaats in de openbare ruimte. Er is hard gewerkt om op een creatieve manier om te gaan met de omstandigheden. In ons blog voor de zomervakantie geven we een kort overzicht van al het moois in de komende tijd.

Verplaatst

Laten we maar beginnen met de afstudeerexposities die verplaatst zijn, zodat we gelijk weten waar we nog naar uit mogen kijken.

 

Online en buiten

Sommige exposities vinden online plaats en andere zijn deels online en deels zichtbaar in de fysieke ruimte.

 

Veel musea en kunstinstellingen gaan de komende tijd ook weer open, al is het nog steeds rekening houden met reserveringen, hygiënische maatregelen en tijdsloten. Voorzichtig worden er ook al concerten en theatervoorstellingen georganiseerd en gaan bioscopen weer open. Het is een tijd waarin duidelijk wordt welke zaken we op waarde schatten en juist de kunsten spelen hier een belangrijke rol. Onze waardering blijkt ook uit de moeite die we steken in het bezoeken (en organiseren) van exposities, concerten en voorstellingen.

Na de zomervakantie schrijven we weer op ons blog. De komende tijd kunnen we veel kunst kijken en gaan we op zoek naar evenementen in het najaar. We wensen jullie een mooie zomervakantie!

Geef een reactie