Aan het laden...

Onze nieuwe flyers zijn binnen

We hebben onze flyers van een fris, nieuw uiterlijk voorzien. Net binnen, een doos vol. Niet alleen een stukje marketing, maar ook een blijk van de samenwerking tussen de coaches van AKM KunstMaat. Komende tijd hangen we de flyers op de plaatsen waar we graag werken.

Soms kom je door een gebrek aan overzicht niet toe aan je artistieke behoeften en kan je daarbij wat ondersteuning gebruiken. Hoe krijg je ‘orde in je hoofd’ met behoud van je creativiteit? Marjolein Verbruggen, illustrator en kunstcoach, beeldde dit uit in de illustratie op onze flyer.

Een groot deel van de tekst en de layout zijn hetzelfde gebleven als in de vorige flyer. Bij het magenta roze dat ons logo typeert, werd gekozen voor een blauwe kleur als tegenhanger. Dit geeft de flyer een frisse uitstraling. De flyer is vormgegeven door Almar Uilenbroek – Van Katoen Grafische Vormgeving.

Samen hebben de coaches de tekst nog eens goed bekeken en de nodige aanpassingen gemaakt. Door al die samenwerking hebben we een flyer gemaakt waar we allemaal achter staan en die onze boodschap op een stijlvolle manier uitdraagt.

De nieuwe flyer kun je hier downloaden.

 

 

Geef een reactie