Aan het laden...

Klaar voor het nieuwe studiejaar

De zomervakantie is net voorbij en onze studenten staan klaar voor de start van het nieuwe studiejaar. Ook bij AKM KunstMaat hebben we hard gewerkt aan de voorbereiding op een nieuw jaar. We hebben onze website vernieuwd en we hebben nieuwe onderwerpen voor ons blog geselecteerd.

AKM kunstcoaches werken als een collectief van zelfstandige ondernemers. We delen een visie en werkwijze, waardoor we overal in Nederland eenzelfde begeleiding kunnen aanbieden die toch voor iedere student uniek is. In de begeleiding staat de persoonlijke en artistieke ontwikkeling van de student centraal.

Op de vernieuwde website kun je gemakkelijk zien welke kunstcoach werkzaam is in jouw regio en hoe je met deze persoon in contact kunt komen. Daarnaast kun je meer lezen over wat de kunstcoach doet naast de begeleiding. De verschillende vormen van begeleiding worden kort uitgelegd, zodat je een beeld hebt van de mogelijkheden.  Meer weten over hoe de begeleiding vorm krijgt?

De website hebben we vooral makkelijker in het gebruik gemaakt. Op deze manier is de informatie duidelijker, zodat je als student, ouder, of docent gelijk weet wat onze begeleiding inhoudt.

Op ons vernieuwde blog zal een kunstcoach binnenkort meer vertellen over diens dagelijkse werkzaamheden, zal een studente haar gedachten over filosofie en kunst uiteenzetten en zal een ouder van een student met ASS meer vertellen over de ervaring van het studeren op de kunstacademie.

Daarmee volgen we onderwerpen op die vorig jaar al aan bod kwamen op onze oude website. Maar we zullen ook ingaan op nieuwe zaken, zoals theorie en praktijk op de kunstacademie, het uitvoeren van artistiek onderzoek en het schrijven van een artist statement.

Zijn er onderwerpen waar jullie graag meer over willen lezen, of lijkt het je interessant om voor ons blog iets te schrijven? We horen graag van je!

Geef een reactie