Aan het laden...

Aanmelden

Wanneer je op de kunstacademie tegen problemen aanloopt, helpt het om je te laten ondersteunen door een kunstcoach. Onze kunstcoaches helpen je om meer grip te krijgen op je studie en zorgen dat jij effectiever kunt studeren.

Voor informatie of aanmelden kan je contact met ons opnemen via het contactformulier, of via onze individuele kunstcoaches. We nemen dan snel contact met je op voor een persoonlijk gesprek. In dit gesprek wordt ingegaan op je studievoortgang, je zorgvraag en eventueel je diagnose. We geven informatie over onze begeleiding en hoe dit aansluit bij jouw zorgvraag. Als je door een kunstcoach begeleid wilt worden, volgt eerst een intake gesprek, waarin we vastleggen hoe de begeleiding vorm krijgt en wat jouw verwachtingen zijn.

Intake gesprek

Als je denkt dat onze begeleiding iets voor jou is, kan je een intake gesprek aanvragen. In dat gesprek worden de volgende vragen van een antwoord voorzien:

 • Waar loop je tegenaan op de kunstacademie?
 • Wat is jouw hulpvraag?
 • Wat voor begeleiding denk jij nodig te hebben?
 • Wat verwacht jij van je kunstcoach?
 • Welke doelen stel je voor jezelf?
 • Hoe wil je die doelen met begeleiding bereiken?

In het intake gesprek gaan we ook dieper in op vragen die jij hebt over de begeleiding. Het intake gesprek wordt afgenomen door de kunstcoach die jou gaat begeleiden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kost € 30,- . Dit bedrag dien je contant betalen aan de kunstcoach. Daarna wordt een concept overeenkomst opgesteld, waarmee je akkoord dient te gaan voordat de begeleiding kan beginnen. Naast deze overeenkomst worden de zorgvraag, doelen en afspraken over de begeleiding vastgelegd in een begeleidingsplan.

Lees hier alvast een voorbeeld van de vragen die we stellen, als je wilt voorbereiden op het intake gesprek. Daarnaast vind je hier een voorbeeld overeenkomst.

Inschrijving 

Als je besluit om door ons begeleid te worden, maken we een aantal afspraken. We leggen vast hoe de begeleiding inhoudelijk vorm krijgt. We bepalen samen hoe vaak je begeleid wilt worden en op welke locatie. Ook geven we info over onze betalingsvoorwaarden, klachtenregeling en privacyvoorwaarden. Deze voorwaarden zijn in hun volledigheid na te lezen in de overeenkomst die je van de kunstcoach krijgt aangeboden. We vullen dit formulier in en ondertekenen het bij aanvang van de begeleiding.

De begeleiding kan van start gaan wanneer aan deze voorwaarden is voldaan:

 • Je hebt de AKM-overeenkomst volledig ingevuld en voorzien van je handtekening.
 • Er is een garantie van betaling, bijvoorbeeld door toekenning van PGB of door ouder/voogd/verzorgende.
 • Je bent op de hoogte van onze klachtenregeling.
 • Je bent op de hoogte van onze privacy voorwaarden.

Contact

Wil je aanmelden, of heb je een vraag? Stuur een bericht via het onderstaande formulier, of mail naar info@akmkunstmaat.nl. We nemen dan spoedig contact met je op.

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.