Aan het laden...

Rosanne van der Meer

Mijn naam is Rosanne van der Meer. Sinds 2014 begeleid ik studenten in het kunstonderwijs die tegen studieproblemen aanlopen. Ik vind het belangrijk om in de coaching de nadruk te leggen op de behoeftes van de student en om samen tot oplossingen te komen. Voor de één is dat heel praktisch, zoals het maken van planningen en voor een ander is de ondersteuning bijvoorbeeld meer gericht op het reflecteren van het maakproces. Elke begeleiding is daarin uniek en een uitdaging. Ik vind het inspirerend om met jonge makers te werken.

Ik ben opgeleid tot beeldend kunstenaar aan de KABK in Den Haag en ik heb daarna de opleiding docent beeldende vorming in Amsterdam afgerond. Na de docentenopleiding ben ik me meer gaan verdiepen in psychologie voor hulpverleners en coaching bij ASS en AD(H)D.

Ik ben werkzaam in de regio West en Midden en begeleid studenten in Utrecht, Amsterdam en Den Haag. Studeer of woon jij in deze regio en wil je meer weten over begeleiding? Neem contact met op en we maken zo snel mogelijk een afspraak.

Wil je meer van mijn werk zien? Kijk dan op mijn Instagram.

Kvk-nummer: 34356424

Telefoonnummer: +31 (0)648655136

Contact

Neem contact met mij op via het onderstaande formulier, of stuur een mail aan rosanne@akmkunstmaat.nl. Ik stuur je dan zo snel mogelijk een bericht.

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.