Aan het laden...

Marjolein Verbruggen

Mijn naam is Marjolein Verbruggen. Ik heb zowel de opleiding Illustratie als docent Beeldende Vorming 1e graad aan Artez te Zwolle gevolgd. Mijn werk als illustrator bestaat voornamelijk uit tekeningen, maar ik heb ook belangstelling voor grafiek, animatie, strip en textiel. Naast mijn studie heb ik veel ervaring met studenten met ASS, AD(H)D, of depressie en burn out verschijnselen.

In mijn begeleiding richt ik me zowel op het persoonlijk welzijn als de voortgang tijdens de studie. Door een balans te bereiken tussen beide, is het mogelijk om een studie in de kunst met goed resultaat af te sluiten. Maar ook de voorbereiding op het aanstaande kunstenaarschap komt aan bod.

Ik ben werkzaam in de regio Noord en bied begeleiding voor studenten van Artez in Zwolle en Enschede. Ben jij woonachtig in deze regio en wil je graag meer weten over begeleiding? Neem contact met me op en dan bespreken we de mogelijkheden.

Wil je zien welk werk ik maak? Kijk dan eens op mijn website.

Kvk-nummer: 58368744

Telefoonnummer: +31 (0)645836282

Contact

Neem contact met mij op via het onderstaande formulier, of stuur een mail aan marjolein@akmkunstmaat.nl. Ik stuur je dan zo snel mogelijk een bericht.

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.