Aan het laden...

Majken Enequist

Mijn naam is Majken Enequist. Sinds 2021 begeleid ik studenten in het kunstonderwijs in de regio West en Midden Nederland. Ik ben illustrator en opgeleid als docent Beeldende Kunst en Vormgeving 1e graad. Naast mijn werk volg ik op het moment een opleiding Beeldverhaal bij de Venster Academie en een opleiding AD(H)D Coaching.

In de begeleiding ga ik uit van de vraag van de persoon en kijken we samen wat de mogelijke vervolgstappen zijn met de doelen die voor jou als student belangrijk zijn. Ik vind het daarbij belangrijk dat ik naast iemand kan staan en kan meedenken vanuit het perspectief van de ander. Door te luisteren en terug te koppelen, ontstaat een wederkerig proces waarbij jij als student de regie houdt en we samen aan oplossingen kunnen werken. Sommige vragen zijn praktisch, zoals vragen rondom planning en organisatie. Bij andere vragen staat het eigen proces en de reflectie daarop centraal. Hier kan ik me goed invoelen en ondersteunen om inzichten in het proces te ontwikkelen. Niet alleen ken ik dat uit de alledaagse praktijk, ook beschik ik over tools die hierbij kunnen helpen.

Naast mijn werk als begeleider/kunstcoach, richt ik me als illustrator nu vooral op prenten en prentenboeken. Ik heb een eigen atelier/studio waar ik met plezier kan werken. Wil je meer van mijn werk zien, kijk dan op mijn Instagram.

Ik ben werkzaam in de regio West en Midden Nederland. Wil je contact met me opnemen? Dat kan via telefoonnummer 06 15489475, of via mijn email majken@akmkunstmaat.nl.

Wil je meer van mijn werk zien? Kijk dan op mijn Instagram.

KvK: 63943409

Telefoonnummer: 06 15489475

Neem contact met mij op via het onderstaande formulier, of stuur een mail aan majken@akmkunstmaat.nl. Ik stuur je dan zo snel mogelijk een bericht.

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.