Aan het laden...

Joe Odding

Ik ben Joe Odding. Als coach ben ik gespecialiseerd in artistiek onderzoek en academische vaardigheden. Ik richt me naast persoonlijke begeleiding sterk op de inhoudelijke aspecten van een studie in de kunsten, zodat je als student het meeste uit je studie kunt halen.

Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht als filosoof, maar was in die tijd al werkzaam als kunstenaar. Voor mijn universitaire studie studeerde ik verpleegkunde en werkte ik als helpende in de zorg. Tijdens mijn studie filosofie heb ik me gespecialiseerd in de hedendaagse kunsten en de relatie tussen theorie en praktijk. Ik heb gewerkt als student-assistent voor cursussen filosofie van de kunsten.

Ik ben werkzaam in de regio Midden Nederland en bezoek studenten op diverse locaties in Utrecht. Studeer of woon jij in deze regio? Laat een bericht achter en ik neem direct contact met je op.

Wil je meer over mijn werk weten? Kijk dan eens op mijn tijdelijke website.

KvK-nummer: 68495382

Telefoonnummer: +31 (0)681386322

Contact

Neem contact met mij op via het onderstaande formulier, of stuur een mail aan joe@akmkunstmaat.nl. Ik stuur je dan zo snel mogelijk een bericht.

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.