Aan het laden...

Joe Odding

Tijdelijk niet beschikbaar

Ik ben Joe Odding. Kunstenaar, counselor, filosoof en schrijver. Als coach ben ik gespecialiseerd in de artistieke praktijk, artistiek onderzoek en academische vaardigheden. Ik richt me naast begeleiding sterk op persoonlijke ontwikkeling en de inhoudelijke aspecten van een studie in de kunsten, zodat je als student het meeste uit je studie kunt halen. Door mijn achtergrond heb ik kennis van psychologische vraagstukken en ervaring met het in praktijk brengen van psycho-educatie.

Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht als filosoof, maar was in die tijd al werkzaam als kunstenaar. Voor mijn universitaire studie studeerde ik Verpleegkunde en tijdens mijn studie werkte ik als helpende in de zorg. In mijn studie filosofie heb ik me gespecialiseerd in de hedendaagse kunsten en de relatie tussen theorie en praktijk, en in de filosofie van de geest. Ik heb gewerkt als student-assistent voor cursussen filosofie van de kunsten aan de universiteit Utrecht.

Mijn interesse in de menselijke geest leidde ertoe dat ik me heb gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een complexe, of soms intensieve hulpvraag. Binnen de begeleiding is er ruimte voor zowel verdieping als verbreding, en wordt de persoon als geheel benaderd.

Naast mijn werk als kunstcoach, werk ik als counselor en adviseur, voor kunstenaars en bedrijven, en als curator voor de exposities van De Gelderlandfabriek in Culemborg. Op zijn tijd geef ik lezingen, trainingen en workshops.

Ik ben werkzaam in de regio Midden Nederland en bezoek studenten op diverse locaties in Utrecht. Studeer of woon jij in deze regio? Laat een bericht achter en ik neem direct contact met je op.

Wil je meer over mijn werk weten? Kijk dan eens op mijn tijdelijke website.

KvK-nummer: 68495382

Telefoonnummer: +31 (0)681386322

Contact

Neem contact met mij op via het onderstaande formulier, of stuur een mail aan joe@akmkunstmaat.nl. Ik stuur je dan zo snel mogelijk een bericht.

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.