Aan het laden...

Harmjan Roeles

Mijn naam is Harmjan Roeles, beeldend kunstenaar en muzikant. Ik ben autismespecialist en levensloopbegeleider van mensen met ASS en/of AD(H)D. Ik ben vanaf 2012 verbonden met AKM KunstMaat en ik begeleid studenten op Sint Joost den Bosch, ArtEZ Arnhem en ArtEZ  Zwolle. In mijn begeleiding kijken we naar de persoonlijke ontwikkeling, de organisatie van de studie en de inhoudelijke aspecten. Samen zorgen we voor oplossingen die voor lange termijn helpen.

In mijn eigen beeldende werk heb ik veel disciplines beoefend: van fotografie tot tekenen, schilderen en ruimtelijke werken, installaties en performances. Mijn werk wordt geëxposeerd in binnen- en buitenland. Daarnaast maak ik muziek en zoek ik naar de verbanden tussen kunsten.

Ik ben werkzaam in de regio Oost en Noord, in steden als Arnhem, Nijmegen, Zwolle en Den Bosch. Woon of studeer jij in deze regio en wil je graag meer weten over begeleiding? Neem dan contact met op en we maken zo snel mogelijk een afspraak.

Telefoonnummer: +31 (0)645479693

Contact

Neem contact met mij op via het onderstaande formulier, of stuur een mail aan harmjan@akmkunstmaat.nl. Ik stuur je dan zo snel mogelijk een bericht.

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.