Aan het laden...

Hans Meertens

Tijdelijk niet beschikbaar tot juli 2024

Ik ben Hans Meertens, professioneel actief als beeldend kunstenaar, illustrator en tekstschrijver. Ik ben gediplomeerd docent Beeldende Vorming 1e graad en sta in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs geregistreerd als zelfstandig werkend kunstdocent die voldoet aan de Kwaliteitscode voor Docenten.

Ik heb onder meer gestudeerd aan de St. John University in York (UK), de KASK in Gent (BE) en de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Sinds 2013 begeleid en ondersteun ik bachelor- en masterstudenten in het kunstonderwijs met een bijzondere zorgvraag (ASS, AD(H)D, burn-out of depressie).

Mijn begeleiding richt zich in de eerste plaats op het (gezamenlijk) creëren van rust, duidelijkheid en overzicht; zowel op studiegebied als op persoonlijk vlak.

Ik ben werkzaam in de regio Zuid, in steden als Breda, Tilburg, Eindhoven en Antwerpen. Studeer jij in deze regio en wil je meer weten over begeleiding? Neem contact met me op en we maken zo snel mogelijk een afspraak.

Wil je meer van mijn werk zien? Neem dan een kijkje op mijn website.

KvK-nummer: 20153597

Telefoonnummer: +31 (0)624990313

Contact

Neem contact met mij op via het onderstaande formulier, of stuur een mail aan hans@akmkunstmaat.nl. Ik stuur je dan zo snel mogelijk een bericht.

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.