Aan het laden...

Marijke Pielage

Ik ben Marijke Pielage, beeldend kunstenaar en docent Beeldende vorming 1e graad. Daarnaast heb ik een master Autismespecialist en ben ik werkzaam als creatief therapeut.

Ik bied persoonlijke begeleiding voor normaal tot hoog functionerende adolescenten en jongvolwassenen met een vorm van ASS, AD(H)D of aanverwante problematiek. Ik bezoek studenten thuis, op school of in het atelier.

Als Autismespecialist SEN ben ik aangesloten bij de Internationale Beroepsvereniging van Autismespecialisten (IBvA) en bij Samenwerkingsverband Autisme Gelderland (SAG). Als docent kunst ben ik geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO).

Mijn specialisaties zijn:

  • Eén op één Atelierbegeleidingen in KunstAtelier, Arnhem (AKM-Creatief)
  • Begeleiding Beeldende Ontwikkeling & Creatieve Therapie (AKM-Creatief)
  • Levensloop- & Studiebegeleiding
  • Speciaal voor getalenteerde mensen met een vorm van autisme

Ik ben werkzaam in de regio Oost, met een atelier in Arnhem. Studeer of woon jij in deze regio en wil je meer weten over begeleiding? Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak. Je kunt ook eens kijken op mijn website.

Contact

Neem contact met mij op via het onderstaande formulier, of stuur een mail aan marijke@akmkunstmaat.nl. Ik stuur je dan zo snel mogelijk een bericht.

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.